22.05.2020 Відбувся онлайн-курс про зміни у харчовому законодавстві України

22.05.2020 відбувся одноденний онлайн-курс навчання для фахівців підприємств харчової галузі на тему «Зміни у законодавстві України. Нормативно-правові акти для перевірок. Нові правила маркування харчових продуктів».

Заняття проходили у форматі вебінару. Курс читала Коваль Аліна Леонідівна, провідний аудитор ТОВ «ТЮФ Тюрінген Україна».

Онлайн-курс про зміни у харчовому законодавстві України у форматі вебінару

Учасники ознайомилися з останніми змінами у законодавстві України, особливостями його гармонізації із законодавством Євросоюзу. Вони дізналися про те, як привести маркування харчового продукту у відповідність до встановлених вимог, як підготуватися до планових та позапланових перевірок з боку державних органів контролю, які штрафні санкції накладаються у разі виявлення невідповідностей.

Розглядалися питання за темами:

  • Законодавство України щодо безпеки харчових продуктів:
    • аналіз ризиків;
    • план управління ризиками;
    • впровадження системи НАССР.
  • Обов'язкова інформація для споживача:
    • правила формулювання інформації;
    • визначення та формулювання мінімального терміну для вживання;
    • правила формування маркувального ярлика.
  • Підготовка підприємства до перевірки ДЕРЖПРОДПОЖИВСЛУЖБОЙ:
    • акт перевірки;
    • відповіді на питання уніфікованого Акту перевірки;
    • аудит системи НАССР (першої, другої, третьої сторони).

Викладач відзначила високий рівень компетенції та кваліфікації слухачів у сфері управління безпекою харчових продуктів, їх зацікавленість у матеріалі та типових прикладах документованої інформації.

З питань навчання у ТОВ «ТЮФ Тюрінген Україна», будь ласка, звертайтесь за телефоном +38(063) 169-67-12 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Розклад вебінарів, доступних на даний час, дивіться на нашому сайті.