22.05.2020 Відбувся онлайн-курс про зміни у харчовому законодавстві України
22.05.2020 відбувся одноденний онлайн-курс навчання для фахівців підприємств харчової галузі на тему «Зміни у законодавстві України. Нормативно-правові акти для перевірок. Нові правила маркування харчових продуктів».
Заняття проходили у форматі вебінару. Курс читала Коваль Аліна Леонідівна, провідний аудитор ТОВ «ТЮФ Тюрінген Україна».
Учасники ознайомилися з останніми змінами у законодавстві України, особливостями його гармонізації із законодавством Євросоюзу. Вони дізналися про те, як привести маркування харчового продукту у відповідність до встановлених вимог, як підготуватися до планових та позапланових перевірок з боку державних органів контролю, які штрафні санкції накладаються у разі виявлення невідповідностей.
Розглядалися питання за темами:
- Законодавство України щодо безпеки харчових продуктів:
- аналіз ризиків;
- план управління ризиками;
- впровадження системи НАССР.
- Обов'язкова інформація для споживача:
- правила формулювання інформації;
- визначення та формулювання мінімального терміну для вживання;
- правила формування маркувального ярлика.
- Підготовка підприємства до перевірки ДЕРЖПРОДПОЖИВСЛУЖБОЙ:
- акт перевірки;
- відповіді на питання уніфікованого Акту перевірки;
- аудит системи НАССР (першої, другої, третьої сторони).
Викладач відзначила високий рівень компетенції та кваліфікації слухачів у сфері управління безпекою харчових продуктів, їх зацікавленість у матеріалі та типових прикладах документованої інформації.
З питань навчання у ТОВ «ТЮФ Тюрінген Україна», будь ласка, звертайтесь за телефоном +38(063) 169-67-12 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Розклад вебінарів, доступних на даний час, дивіться на нашому сайті.