15-17.09.2020 Завершився онлайн-курс внутрішніх аудиторів систем менеджменту безпеки харчових продуктів

17.09.2020 Завершився триденний вебінар на тему: «Внутрішній аудит систем менеджменту безпеки харчової продукції, відповідно до вимог ISO 22000:2018 та ISO 19011:2018. Особливості переходу на нову версію стандарту.

Тренер: Бойко Оксана Іванівна, аудитор напряму харчової промисловості ТОВ «ТЮФ Тюрінген Україна». Учасники: компанії-виробники хлібобулочних та кондитерських виробів, олій та жирів, харчової упаковки.

У програму вебінару увійшла вся необхідна аудитору інформація про ISO 22000:2018 та ISO 19011:2018 з прикладами реалізації вимог даних стандартів. Слухачі курсу з цікавістю виконували практичні завдання щодо проведення внутрішніх аудитів, ставили питання щодо термінології, радилися щодо актуалізації документів. Говорили про аспекти впровадження системи харчової безпеки та її підтримки в робочому стані, про те, як уникнути помилок при переході на нову версію стандарту ISO 22000. Особливий інтерес учасники виявили до практичного складання Контексту підприємства, переліку зацікавлених сторін та їх вимог, визначення ризиків та можливостей . На прикладі виробництва нескладного харчового продукту було проведено аналіз небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних).

До програми вебінару увійшла вся необхідна аудитору інформація про ISO 22000:2018

За результатами навчання всі учасники успішно пройшли тестування, набравши необхідну кількість балів для отримання сертифікату Внутрішнього аудитора.

До програми вебінару увійшла вся необхідна аудитору інформація про ISO 22000:2018

Нагадаємо короткий зміст курсу:

1-й модуль – (1-й – 2-й день)

  • Стандартизація вимог до СМБПП підприємств на базі вимог ISO22000:2018, HACCP та CodexAlimentarius;
  • Зміна нової версії стандарту ISO22000:2018 у порівнянні з версією ISO22000:2005;
  • Основні вимоги стандарту ISO 22000:2018.

2-й модуль – (3-й день)

  • Процес аудиту СМБПП за стандартом ISO 19011:2018;
  • Види аудитів (аудит системи менеджменту, аудит постачальника, аудит процесу, аудит продукту);
  • Поняття внутрішнього аудиту;
  • Формування програми та плану аудиту;
  • Комунікація та ведення інтерв'ю;
  • Компетентність та оцінка внутрішніх аудиторів;
  • Аудит;
  • Аналіз виявлених невідповідностей.

З питань навчання у ТОВ «ТЮФ Тюрінген Україна», будь ласка, звертайтесь за телефоном +38(063) 169-67-12 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Розклад вебінарів, доступних на даний час, дивіться на нашому сайті.