День практичних робіт (ISO 45001)

Завдання тренінгу:

Тренінг присвячено вирішенню практичних завдань для формування навичок проведення внутрішніх аудитів систем управління охороною здоров'я та безпекою праці, закріплення наявних знань з процесного підходу, ризик-орієнтованого мислення, розуміння контексту організації, ідентифікації небезпек і галузі застосування систем менеджменту відповідно до вимог ISO 45001.

Цільова аудиторія:

Співробітники компаній, які беруть участь у розробці, впровадженні системи та її підтримці, а також у плануванні та проведенні внутрішніх аудитів, проведенні аудиту постачальників.

Вимоги до учасників:

Знайомство зі змістом стандарту ISO 45001 та базовими складовими системи управління безпекою праці та охороною здоров'я на підприємстві. Для ефективного виконання практичних завдань рекомендується заздалегідь пройти курс навчання «Внутрішній аудитор/спеціаліст систем управління охороною здоров'я та безпекою праці (ISO 45001)».

Короткий зміст:

Виконання учасниками практичних завдань, що дозволяють закріпити теоретичні знання щодо процесного підходу, виявлення небезпек, оцінки ризиків та можливостей.

Учасники розробляють:

  • карти процесів (включаючи критерії процесів)
  • карти умов
  • карти ризиків
  • реєстри небезпек під час виконання робіт

Проведення аналізу виконаних завдань, їх обговорення учасниками й тренером.

Після завершення тренінгу розглянуті приклади розсилаються всім учасникам електронною поштою, з виправленнями тренера.

Тривалість тренінгу: 1 день.

Додаткова інформація:

Курс може бути проведено в закритому (корпоративному) форматі з виїздом викладача на підприємство. При цьому група учасників не може перевищувати 20 осіб.

Вартість участі та найближчі дати проведення курсу можна переглянути в розкладі курсів, який періодично оновлюється на нашому сайті.