Відкрито набір на курс навчання фахівців з НАССР, ISO 22000 та FSSC 22000

Шановні пані та панове!

Відкритий набір на курс навчання фахівців з НАССР, ISO 22000 та FSSC 22000

ТОВ «ТЮФ Тюрінген Україна» запрошує здобути освіту у сфері управління харчовою безпекою в рамках навчального курсу «Внутрішній аудитор систем менеджменту харчової безпеки. Схема сертифікації визнана GFSI – FSSC 22000, ver.5 (ISO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1:2009). Вимоги ISO 19011:2018.

Дати курсу: 24-27.03.2020 р.

Місце проведення: м. Київ

Цільова аудиторія:

Фахівці, відповідальні за проведення внутрішніх аудитів систем менеджменту харчової безпеки підприємств, аудитів постачальників у ланцюжку поставок «виробник-споживач».

Тренінг складається з модулів певного рівня складності, що дозволяє учасникам вибрати найбільш підходящі для себе теми:

Модуль 1 «Огляд та вимоги стандарту ISO 22000:2018. Принципи НАССР»;

Модуль 2 «Внутрішній аудитор систем менеджменту харчової безпеки. Огляд та вимоги стандарту ISO 22000:2018. Особливості переходу. Принципи НАСР. Вимоги ISO 19011:2018»;

Модуль 3 «Внутрішній аудитор систем менеджменту харчової безпеки. Схема сертифікації визнана GFSI – FSSC 22000, ver.5 (ІSO 22000:2018 + ISO/TS 22002-1:2009). Вимоги ISO 19011:2018.

Зміст курсу:

24-25.03.2020 р. / Модуль 1

  • Стандартизація вимог до систем управління безпекою харчових продуктів на базі вимог ISO22000:2018, HACCP та Codex Alimentarius;
  • Відмінності стандарту ISO22000 версії 2018 року порівняно з версією 2005 року;
  • Ключові вимоги ISO22000:2018

26.03.2020 р. / Модуль 2

  • Процес аудиту систем менеджменту харчової безпеки згідно з ISO 19011:2018. Види аудитів (аудит систем менеджменту, аудит постачальників, аудит процесів, аудит продуктів);
  • Поняття внутрішнього аудиту. Створення програми та плану аудиту;
  • Комунікація та проведення інтерв'ю;
  • Компетентність та оцінювання внутрішніх аудиторів;
  • Аудит;
  • Проведення аналізу невідповідностей.

27.03.2020 р. / Модуль 3

  • Принципи, кроки впровадження та сертифікація системи менеджменту безпеки харчової продукції згідно зі схемою сертифікації FSSC 22000, огляд основних вимог FSSC 22000 (версія 5);
  • Вимоги технічних специфікацій ISO 22002-1/4 та додаткових вимог FSSC 22000.

Оцінка знань учасників курсу здійснюється шляхом письмового тестування. Слухачі, які успішно склали іспит, отримають сертифікати встановленого зразка.

Живлення учасників та роздаткові матеріали входять у вартість навчання.

З питань вартості та організації участі, будь ласка, звертайтесь до відділу навчання за телефоном +38(063) 169-67-12 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..